sindikato.see.daa@gmail.com

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Γενική Συνέλευση Συνδικάτου

                                                                                                                                                   08.02.2014                                                                                                                                                                       
ANAKOINΩΣΗ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το 2014 αναμένεται να είναι το έτος που θα κορυφωθεί η επίθεση κυβέρνησης και εργοδοτών σε βάρος των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και μεταναστατών.
Απελευθέρωση απολύσεων, εκ νέου ορισμός του κατώτατου μισθού, κατάργηση των βασικών πυλώνων του κοινωνικού και προνοιακού κράτους που είναι η δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία είναι τα καίρια πλήγματα που θα επιφέρει το δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου στα «συνήθη υποζύγια».
Πιο ειδικά όμως, οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ήρθαμε αντιμέτωποι με προβλήματα που προέκυψαν από ραγδαίες ανακατατάξεις στο χώρο όπως την δημιουργία μονοπωλίων που είχαν αρνητικό αντίκτυπο στα εργατικά μας δικαιώματα με εκατοντάδες απολύσεις, μειώσεις μισθών, άρνηση των εργοδοτών για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων Εταιριών στις Εταιρίες του Διεθνή Αερολιμένα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και των δεσμεύσεων του απέναντι στους εργαζόμενους, αναδεικνύοντας τα προβλήματα, παλεύοντας καθημερινά για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων μας.

Το Σάββατο στις 22 Φλεβάρη και ώρα 11.00 π.μ καλούμε τα μέλη μας σε Γενική Συνέλευση στα Εξάρχεια Σολωμού 13 (4ος όροφος) προκειμένου να χαράξουμε συλλογικά και υπεύθυνα τους άξονες πάλης απέναντι σε αυτά που βιώνουμε καθημερινά στους χώρους δουλειάς, αλλά και σε αυτά που έρχονται.
Να οργανώσουμε από κοινού την δράση του Συνδικάτου μας μπροστά στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουμε ενόψει των νέων καταστάσεων που διαμορφώνονται στο «Ελ. Βενιζέλος».

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΡΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου