sindikato.see.daa@gmail.com

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Σ.Ε.Ε – Δ.Α.Α



Συναφέλφισσες και συνάδελφοι

Στην γενική συνέλευση των μελών του Συνδικάτου Εργαζομένων στις Εταιρίες του Διεθνή Αερολιμένα που διεξήχθη το Σάββατο 28 Μαρτίου, τα μέλη υπερψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και ενέκριναν  το πρόγραμμα δράσεων της περιόδου από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Έπειτα από πλούσια συζήτηση συναποφασίσαμε πως παραμένουμε αταλάντευτοι στις θέσεις που έχουμε διατυπώσει τόσο για το ειδικό περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε, όσο και σε ευρύτερα ζητήματα που αφορούν το σύνολο της εργατικής τάξης. Στην παγίδα της αναμονής, της συναίνεσης αλλά και της ανάθεσης της επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων σε τρίτους, εμείς δεν θα πέσουμε!

Πυρήνας των δράσεων μας παραμένει:
1.       Επαναφορά Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
2.       Ανάκτηση του βασικού μισθού στα 751 ευρώ και επαναφορά της εργασιακής ωρίμανσης (τριετίες)
3.        Μεροκάματο για όλους
4.       Διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αερολιμένων
5.       Σταμάτημα της λιτότητας

Συνεχίζουμε την καμπάνια εγγραφής νέων μελών με στόχο το 2015 να προχωρήσουμε σε εκλογές και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή μας στο αντιφασιστικό κάλεσμα στις 20 Απρίλη, ημέρα δίκης των μελών της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουμε καμπάνια για την επαναφορά βασικού μισθού και Σ.Σ.Ε που θα ξεκινά από τους εργαζόμενους του «Ελ. Βενιζέλος» αλλά θα εκτείνεται και σε εργασιακούς χώρους εκτός αεροδρομίου.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΥ ΑΙΚ.          ΜΠΟΖΑΣ ΔΗΜ.     ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου