sindikato.see.daa@gmail.com

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο ΟΑΣΑ και το Υπουργείο Μεταφορών αγνόησαν τους εργαζόμενους στο "Ελ.Βενιζέλος"

28.08.2014 

Προς: Τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας
Κοιν:  Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων

Αξιότιμοι κύριοι,

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Οργανισμού σας σχετικά με τις νέες τιμές εισητηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ και τις ανησυχίες που εκφράσθηκαν με την υπ΄αριθ. 1/14 της 21.08.14 επιστολή που είχε αποστείλει στον Οργανισμό σας και στο Υπουργείο Μεταφορών.

Είναι προφανές ότι ο Οργανισμός σας είτε δεν έλαβε υπ΄όψην του τα ζητήματα που έθεσε η επιστολή αυτή, είτε, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το τεράστιο θέμα της μετακίνησης των εργαζόμενων στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Είναι πρωτοφανές η μετακίνηση των συγκεκριμένων εργαζόμενων να επιβαρύνεται με αύξηση του κομίστρου πάνω από 50% την στιγμή που σε όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις προσφέρονται πολύ μεγάλες εκπτώσεις ,η, και δωρεάν μεταφορά στους εργαζόμενους των αεροδρομίων.

Σας επισημαίνουμε για άλλη μια φορά την τεράστια επιβάρυνση που προκαλείτε σε εργαζόμενους, στην πλειοψηφία τους χαμηλόμισθοι, η, μειωμένης απασχόλησης, τους φόβους μας για αποχώρηση τους από την εργασία λόγω αυτού του κόστους μεταφοράς, αλλά και την απώλεια εσόδων που θα προκληθεί στον Οργανισμό σας.

Παρακαλούμε για άλλη μια φορά να επανεξετάσετε την απόφασή σας και να διαμορφώσετε μια προσιτή τιμή κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μεταφοράς στο αεροδρόμιο που θα παίρνουν υπ΄όψην την δυσμενή οικονομική κατάσταση των εργαζόμενων και που θα διευκολύνουν την μετακίνηση τους. Τέλος θα θέλαμε να ορίσετε συνάντηση με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, προκειμένου να σας εκτεθούν οι απόψεις μας. 

Για επικοινωνία: Μπόζας Δ.
                      Τηλ. 6982164101
                                                              Για το ΔΣ
                                                       
                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                   ΜΠΟΖΑΣ Δ.                                                              ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου