sindikato.see.daa@gmail.com

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μεταφορά αφετηρίας express 97

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ[ΣΕΕ-ΔΑΑ]  
                                      
Αριθ. Πρωτ. 06/07                                                                                                24.07.13         
                                                                                                                                                                                                                                                                               
Προς: Τον Οργανισμό Αστικών συγκοινωνιών
Κύριοι,
Με έκπληξη αλλά και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε ότι ο Οργανισμός σας πρόκειται να μεταφέρει την αφετηρία της γραμμής express 97 προς αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, από την Δάφνη στο Ελληνικό.
Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η γραμμή αυτή όπως λειτουργεί μέχρι τώρα διευκολύνει εκατοντάδες εργαζόμενους που εργάζονται σε εταιρείες του αεροδρομίου, από την περιοχή της Δάφνης, του Αγ. Δημητρίου, του Υμηττού, της Ηλιούπολης ,Αργυρούπολης και άλλων περιοχών και αποτελεί το μοναδικό μέσο μεταφοράς τους.

Η μεταφορά της αφετηρίας υποχρεώνει τους εργαζόμενους να μετακινηθούν μέχρι το σταθμό μετρό του Ελληνικού, πράγμα που δημιουργεί  επιπλέον δυσκολίες στην μετακινήση τους. Σας κάνουμε γνωστό ότι  οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου απασχολούνται σε κυλιόμενες βάρδιες που καλύπτουν όλο το εικοσιτετράωρο . Η αλλαγή αυτή θα επιβαρύνει τους εργαζόμενους με επιπλέον χρόνο στην μετακίνηση τους και το πιο σημαντικό θα επιβαρυνθούν οικονομικά -σε μια περίοδο περικοπών, μειώσεων μισθών και οικονομικής δυσχέρειας -  αφού θα χρειαστεί για την μετακίνηση τους, ιδιαιτέρα για την πρωινή βάρδια που ξεκινά στις έξι το πρωί, η χρήση ταξί από την Δάφνη στο Ελληνικό προκειμένου να είναι συνεπείς στην ώρα προσέλευσης  στην εργασία τους, αλλά και την επιστροφή τους στην οικία, αν λάβουμε υπ΄όψη την ώρα έναρξης και λήξης της λειτουργίας του μετρό.
Ζητάμε από τον Οργανισμό σας να επανεξετάσετε την  απόφαση σας αυτή έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η κάλυψη της μεταφοράς των εκατοντάδων αυτών εργαζόμενων.
                                          Με εκτίμηση
                                            Για το ΔΣ
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΓΟΥΡΛΑΣ Ν.                        ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου