sindikato.see.daa@gmail.com

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Απεργία 20 Φλεβάρη 2013



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ
sindikato-see-daa.blogspot.com
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ AΠΕΡΓΙΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 10.30 στο ΜΟΥΣΕΙΟ
Η βαρβαρότητα  της φτώχειας , της ανεργίας , της κοινωνικής εξαθλίωσης και του αυταρχισμού συνεχίζεται.  Η επίσημη καταγεγραμμένη ανεργία έχει φτάσει το  δραματικό 27%.  Συνεχίζουμε  και εμείς τον αγώνα για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της  Τρόικας  εξωτερικού &εσωτερικού για να ανοίξουμε τον δρόμο για μια αξιοπρεπή ζωή.

Συνάδελφοι


Μετά και  την εφαρμογή του μνημονίου 3, βρισκόμαστε μπροστά σε μια διαρκή επίθεση λεηλασίας των δικαιωμάτων και της ζωής μας:

ü  Με σκληρότερους φόρους και χαράτσια.
ü  Με την κατάργηση στην  ουσία των Συλλογικών Συμβάσεων,
ü  Με μειώσεις μισθών, με ατομικές συμβάσεις, μερική απασχόληση, ελαστικά ωράρια εργασίας κλπ.
ü  Με μαζικές απολύσεις.
ü  Με αυταρχισμό και κρατική βία σε όποιον τολμά να σηκώσει κεφάλι και διεκδικήσει τα αυτονόητα.

Συνάδελφοι

Οι αυταπάτες ότι κάποιες  ομάδες εργαζόμενων μπορούσαν να μείνουν αλώβητες από αυτήν την πολιτική, εξανεμίζονται . Όλοι είμαστε αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας και τους μισθούς πείνας των 500€ και 300€.Ο μόνος δρόμος να σταματήσει αυτή η κοινωνική καταστροφή είναι ο ενωτικός συλλογικός αγώνας όλων μας. Να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και την επιβίωση μας, προβάλλοντας ταυτόχρονα το δικό μας όνειρο για μια ζωή που μας αξίζει. Για να ανατραπούν τα μνημόνια και όλη η επίθεση της συγκυβέρνησης, του κεφαλαίου και της τρόικα. Για να φύγει η κυβέρνηση του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού. Για να αποκτήσουμε εργασιακά δικαιώματα, αξιοπρέπεια και αξιοβίωτη ζωή.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου