sindikato.see.daa@gmail.com

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μεταφορά αφετηρίας express 97

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ[ΣΕΕ-ΔΑΑ]  
                                      
Αριθ. Πρωτ. 06/07                                                                                                24.07.13         
                                                                                                                                                                                                                                                                               
Προς: Τον Οργανισμό Αστικών συγκοινωνιών
Κύριοι,
Με έκπληξη αλλά και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε ότι ο Οργανισμός σας πρόκειται να μεταφέρει την αφετηρία της γραμμής express 97 προς αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, από την Δάφνη στο Ελληνικό.
Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η γραμμή αυτή όπως λειτουργεί μέχρι τώρα διευκολύνει εκατοντάδες εργαζόμενους που εργάζονται σε εταιρείες του αεροδρομίου, από την περιοχή της Δάφνης, του Αγ. Δημητρίου, του Υμηττού, της Ηλιούπολης ,Αργυρούπολης και άλλων περιοχών και αποτελεί το μοναδικό μέσο μεταφοράς τους.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ OLYMPIC CATERING;

Από ιδρύσεως της (1976) μέχρι το 2002 η Olympic Catering (Ο.C.) δρούσε ως θυγατρική της Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΟΑ).
Το αντικείμενο εργασίας είναι η παραγωγή εδεσμάτων για τις πτήσεις της ΟΑ και για τις πτήσεις των περισσοτέρων Ξένων Αεροπορικών Εταιρειών και ο εφοδιασμός αναλωσίμων ειδών.
Ταυτόχρονα ασχολείτο,με δικά της μέσα,με την φορτοεκφόρτωση αυτών των πτήσεων.
Έχει άρτια εξοπλισμένη κρυα και ζεστή κουζίνα, η παραγωγή των οποίων δύναται να εξυπηρετήσει και πελάτες εκτός αεροδρομίου (Supermarket,ιδιώτες).ΤΟ 80% ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΟΥ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ,που επέτρεπε στην O.C πολλές φορές να εξυπηρετεί ταμειακός και την μαμά εταιρεία(ΟΑ).
Το 2002 η EVEREST Α.Ε εξαγόρασε το μεγαλύτερο ποσοστό της O.C.,με αποτέλεσμα να βρεί ένα μεγάλο και άρτια εξοπλισμένο κτίριο με υποδομές αλλά και έμπειρο προσωπικό.
Αποτέλεσμα αυτού,ήταν η  EVEREST να γίνει περισσότερο κερδοφόρα,επειδή με τα μέσα που βρήκε μπόρεσε να εξυπηρετήσει και το δικό της έργο (αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Αττική).Ταυτόχρονα μετέφερε τα γραφεία της στο κτίριο της O.C.
Το 2007 ο όμιλος MIG εξαγόρασε την  EVEREST Α.Ε με αποτέλεσμα να αποκτήσει αυτόματα και την