sindikato.see.daa@gmail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Συρρίκνωση του Olympic Catering

                                                                                                                                           08.10.2013                                                                                                                                                                          
                                                                                                                               
ANAKOINΩΣΗ
Το Δ.Σ του Συνδικάτου και τα μέλη του εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους συνάδελφους της Olympic Catering, μετά και τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις που σπρώχνουν στην ανεργία και την απόγνωση δεκάδες εργαζόμενους.
Καταγγέλλουμε τις διαχρονικές μεθοδεύσεις που στόχο είχαν την απαξίωση του τομέα της αεροτροφοδοσίας και του εργατικού δυναμικού που την εκτελούσε  - προφανώς - προς όφελος τρίτων .
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι της Olympic Catering, το Συνδικάτο με πρόσφατες πρωτοβουλίες και δράσεις έχει προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους για τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκαλεί ο επικείμενος «ματωμένος» γάμος AegeanOlympic Air . Μία αεροπορική εταιρία, μια επίγεια εξυπηρέτηση και ένα catering με όρους εργασιακού Νταχάου, με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, με καταστρατήγηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την διαρκή απειλή του δικαιώματος στην εργασία.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων στις Εταιρίες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα στηρίξει το Δ.Σ του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Olympic Catering και τους συναδέλφους σε κάθε πρωτοβουλία που θα πάρουν για την προάσπιση των συμφερόντων τους.
Σε αυτήν την περίοδο της έντονης όξυνσης των σχέσεων εργαζομένων και εργοδοτών, το μόνο όπλο των πρώτων είναι η ενότητα στην δράση απέναντι στο μέτωπο που συγκρότησαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων με τους εργοδότες.
Συνάδελφοι της Olympic Catering σας καλούμε να συνενώσετε τις φωνές σας  με όλες τις πρωτοπόρες δυνάμεις  που δραστηριοποιούνται στο «Ελ. Βενιζέλος» και που δουλεύουν για την δημιουργία μετωπικών σχημάτων που θα αναχαιτίσουν την εργοδοτική αυθαιρεσία και την δημιουργία σύγχρονων στρατοπέδων εργασίας.
                                                                    Tο ΔΣ         

                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου